SEO / MARKETING

SEO (Search Engine Optimization), Βελτιστοποιηση SEO

Κάνε τη σελίδα σου να είναι πρώτη στις αναζητήσεις google!

Ο κόσμος του διαδικτύου μεγαλώνει μέρα με την μέρα και οι ιστοσελίδες που παρέχουν τα ίδια προϊόντα και υπηρεσίες ανέρχονται σε χιλιάδες. Οι μηχανές αναζήτησης (π.χ. google, yahoo) φιλτράρουν και ταξινομούν όλες αύτες τις σελίδες για να τις εμφανίζουν στα αποτελέσματα τους. Κατα την προβολή των αποτελεσμάτων κάποιες σελίδες βρίσκονται πιο ψηλά στην ταξινόμηση από κάποιες άλλες.

Η βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας (Seatch Engine Optimization-SEO) στοχεύει στην άνοδο της ιστοσελίδας στις πρώτες θέσεις των μηχανών αναζήτησης ώστε να αυξηθεί η επισκεψιμότητα και οι πωλήσεις.

Για να επιτευχθεί πρέπει στην ιστοσελίδα να γίνουν οι κατάλληλες διαδικασίες-επεμβάσεις στη δομή και το περιεχόμενο της (π.χ. λέξεις κλειδιά) ώστε να είναι όσο το δυνατό πιο φιλική στις μηχανές αναζήτησης. Η Google έχει αναπτύξει έναν αλγόριθμο όπου για να υπάρξουν σωστά και άμεσα αποτελέσματα πρέπει να ληφθούν πολλές παράμετροι και να εφαρμοστούν.

Οι διαδικασίες-επεμβάσεις για την βελτίωση της ιστοσελίδας, για να έχουν το επιθυμητο αποτέλεσμα, πρέπει το περιεχόμενο της ιστοσελίδας να ανανεώνεται συνεχώς και να ενημερώνονται και οι λέξεις-κλειδιά όπου θα σας κρατάνε πάντα σε υψηλά επίπεδα αναζήτησης μέσα στο διαδίκτυο. Φυσικά, αφού πρώτα έχουν γίνει και οι κατάλληλες ενέργειες με βάση τα πρότυπα SEO της Google.

Google Adwords

Το Adwords είναι μία υπηρεσία της εταιρείας Google και προσφέρει την καλύτερη διαφήμιση και προώθηση της ιστοσελίδας στο διαδίκτυο. Μπορεί οποιαδήποτε ιστοσελίδα να την χρησιμοποίησει για την προώθηση της και να εφαρμοστεί μέσα σε ένα λεπτό. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την δημιουργία και υλοποίηση της καμπάνιας για το site σας.Μερικά σημαντικά πράγματα κάνουν το AdWords να ξεχωρίζει από τα άλλα είδη διαφήμισης. Με το AdWords μπορείτε:

Η διαφήμισή σας εμφανίζεται στα άτομα που ήδη αναζητούν τα είδη των προϊόντων και των υπηρεσιών που προσφέρετε. Έτσι, αυτά τα άτομα είναι πιο πιθανό να δράσουν.

Με την προσφορά κόστους ανά κλικ (CPC), χρεώνεστε μόνο όταν κάποιος χρήστης κάνει κλικ στη διαφήμισή σας και όχι όταν εμφανίζεται η διαφήμιση. Υπάρχουν διάφορες επιλογές υποβολής προσφορών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.Επίσης, δώστε μας το ημερήσιο κόστος της διαφήμισης σας που εσείς θέλετε να διαθέσετε έχοντας πλήρη έλεγχο του λογαριασμού σας.

Αφήστε εμάς να δημιουργήσουμε και να διαχειριστούμε τις διαφημίσεις σας. Το κέρδος σας θα είναι πολλά και σημαντικά:

 • Μέγιστο κέρδος στην αναλογία κόστος/επισκεψιμότητας
 • Στοχευμένες διαφημίσεις ώστε να έχετε επισκέψεις που αναζητούν ακριβώς το προϊόν που έχετε οπότε είναι και πολύ πιθανοί πελάτες σας αλλά και εξοικονόμηση χρημάτων από άστοχα κλικ
 • Επαγγελματική δημιουργία διαφήμισης ανεβάζοντας την εμπιστοσύνη του νέου πελάτη προς το προϊόν σας
 • Άμεσα αποτελέσματα της διαφήμισης και όχι μακροπρόθεσμα όπως άλλα είδη διαφήμισης

SOCIAL MEDIA

Αναρτήσεις περιεχομένου για την
επιχείρησή σας

Η Διαχείριση Social Media περιλαμβάνει δημιουργία καλαίσθητων σελίδων, αναρτήσεις περιεχομένου για την επιχείρησή σας όπως φωτογραφίες, video, link προς το site σας ή κλήση, με τελικό σκοπό την αύξηση του πελατολογίου σας.

 • Σχεδιάζουμε για εσάς με άρτια γραφιστικά εικόνας video
 • Σας παρέχουμε επαγγελματία φωτογράφο αν χρειαστείτε
 • Αυξάνουμε την αλληλεπίδραση του κοινού με την επιχείρησή σας
 • Αυξάνουμε τους ακόλουθους της σελίδας σας
 • Κάνουμε αναγνωρίσιμη την επιχείρηση σας σε ευρύτερο κοινό αλλά και πιο στοχευμένο κοινό

Όλα αυτά, τα επιτυγχάνουμε με την σωστή Διαχείριση Social Media όλων των καναλιών επικοινωνίας σας. Αναλαμβάνουμε την διαχείριση Social Media δημιουργώντας περιεχόμενο για τις σελίδες σας, όπως Facebook, Instagram.

EMAIL MARKETING

Δημιουργία ελκυστικών και μικρού μεγέθους newsletter

 To Future Voice μπορεί να σας βοηθήσει να συμπληρώσετε την καμπάνια σας με στοχευμένα emails που θα τηρούν τους κανόνες και θα αυξήσουν την πελατεία σας αλλά και την επικοινωνία της επιχείρησης σας με παλαιούς πελάτες αλλά και την επισκεψιμότητα . Οι αρνητικές προεκτάσεις θα μηδενιστούν και οι πελατεία σας θα αυξηθεί εγγυημένα.

Το Email Marketing είναι μια πρακτική ώστε η επιχείρησή μας να αποκτήσει νέους πελάτες να προωθεί νέα προϊόντα σε παλιούς και νέους πελάτες. Βασίζεται στην αποστολή ενημερωτικών e-mails σε μία λίστα από λογαριασμούς, με τελικό στόχο την πώληση ενός προϊόντος ή μιας υπηρεσίας , ενημέρωσης ή αποστολής ευχών (σε γιορτές κτλ) .

Στοχευμένα

emails

Επικοινωνία επιχειρήσεων με παλιούς πελάτες

Προώθηση

νέων προϊόντων

Αποστολή ενημερωτικών email

Πώληση προϊόντος ή μιας υπηρεσίας

Μπορώ να φτιάξω μόνος μου NewsLetter χωρίς την βοήθεια τoυ Future Voice;

Καλό είναι να μην δοκιμάσετε να στείλετε email χωρίς τη βοήθεια κάποιου γνώστη του αντικειμένου. Αυτό γιατί η μέθοδος marketing αν και παρουσιάζει πολλά πλεονεκτήματα έχει και μειονεκτήματα όπως:

 1. Να χαρακτηριστείτε ως spammer. Αυτό γίνεται αν πολλοί παραλήπτες σας χαρακτηρίσουν το email ως spam στέλνοντας emails σε όχι σωστή λίστα. Αυτό έχει πολλές αρνητικές προεκτάσεις για την ιστοσελίδα σας.
 2. Να παραβείτε τους νόμους. Υπάρχουν συγκεκριμένοι κανόνες που διέπουν τα newsletter.
 3. Να κουράσετε τους πελάτες σας με συνεχόμενα και μη στοχευμένα emails με αποτέλεσμα να διαγραφούν από τη λίστα σας αλλά και να αποκτήσουν αρνητική προδιάθεση για την εταιρεία σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες