ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

IoanninaVoice.gr

 

Το IoanninaVoice, το μεγαλύτερο ηλεκτρονικό περιοδικό της πόλης αλλά και όλης της Ηπείρου, βρίσκεται κοντά στον Ηπειρώτη επιχειρηματία που ακολουθεί τις εξελίξεις και θέλει να μπει στην ιντερνετική διαφήμιση. Έχοντας απόλυτη συναίσθηση της σημερινής οικονομικής κατάστασης, του παρέχει μια σειρά από αποδοτικά πακέτα προβολής σε πραγματικά ασυναγώνιστες τιμές.

 

Τα μεγαλύτερα εμπορικά ονόματα της πόλης βρίσκονται εδώ! Εσείς?

IoanninaVoice Pro 30

Κόστος 30€ + ΦΠΑ/έτος

Προβολή  Ίντερνετ  |  σελίδες του IoanninaVoice |  Facebook

Προβολή της επαγγελματικής σας κάρτας στο Ίντερνετ σε άριστη ποιότηταη εταιρεία σας αποκτά πλέον ιντερνετική παρουσία και γίνεται ορατή σε ολόκληρο τον κόσμο.Προβολή της κάρτας σας στις σελίδες του IoanninaVoice η επαγγελματική σας κάρτα προβάλλεται στις σχετικές με την επιχείρησή σας κατηγορίες.Προβολή της εταιρείας σας στην πρώτη σελίδα του Googleσε κάθε αναζήτηση στην επαγγελματική σας κατηγορία βρίσκεστε στις πρώτες θέσεις και μπροστά από τους ανταγωνιστές σας.Προβολή της εταιρείας σας στα κοινωνικά δίκτυα Facebook, Twitter και YouTube η επιχείρησή σας προβάλλεται μαζικά και στα πολυπληθή κοινωνικά δίκτυα μέσα από τις αντίστοιχες σελίδες μας μέσα από τις αντίστοιχες σελίδες μας.

IoanninaVoice Pro 60

Κόστος 60€ + ΦΠΑ/έτος

Προβολή  Ίντερνετ  |  σελίδες του IoanninaVoice |  Facebook

Προβολή της επαγγελματικής σας κάρτας στο Ίντερνετ σε άριστη ποιότητα η εταιρεία σας αποκτά πλέον ιντερνετική παρουσία και γίνεται ορατή σε ολόκληρο τον κόσμο. Προβολή της κάρτας σας στις σελίδες του IoanninaVoice η επαγγελματική σας κάρτα προβάλλεται στις σχετικές με την επιχείρησή σας κατηγορίες. Προβολή της εταιρείας σας στην πρώτη σελίδα του Google σε κάθε αναζήτηση στην επαγγελματική σας κατηγορία βρίσκεστε στις πρώτες θέσεις και μπροστά από τους ανταγωνιστές σας. Προβολή της εταιρείας σας στα κοινωνικά δίκτυα Facebook, Twitter και YouTube η επιχείρησή σας προβάλλεται μαζικά και στα πολυπληθή κοινωνικά δίκτυα μέσα από τις αντίστοιχες σελίδες μας.

+ Δημιουργία ηλεκτρονικού ολοσέλιδου μέσα στο IoanninaVoice

δημιουργούμε ένα ολοσέλιδο αφιέρωμα στην επιχείρησή σας με πλούσιο υλικό (βίντεο, εικόνες, κείμενα κλπ)

IoanninaVoice Pro 120

Κόστος 120€ + ΦΠΑ/έτος

Προβολή  Ίντερνετ  |  σελίδες του IoanninaVoice |  Facebook

Με κόστος 180 € / έτος μπορείτε να διαφημιστείτε στις κύριες θέσεις του περιοδικού μας

Προβολή της επαγγελματικής σας κάρτας στο Ίντερνετ σε άριστη ποιότητα η εταιρεία σας αποκτά ιντερνετική παρουσία και γίνεται ορατή σε ολόκληρο τον κόσμο. Προβολή της κάρτας σας στις σελίδες του IoanninaVoice η επαγγελματική σας κάρτα προβάλλεται στις σχετικές με την επιχείρησή σας κατηγορίες. Προβολή της επιχείρησής σας στην πρώτη σελίδα του Google σε κάθε αναζήτηση στην επαγγελματική σας κατηγορία βρίσκεστε στις πρώτες θέσεις και μπροστά από τους ανταγωνιστές σας. Προβολή της εταιρείας σας στα κοινωνικά δίκτυα Facebook, Twitter και YouTube η επιχείρησή σας προβάλλεται μαζικά και στα πολυπληθή κοινωνικά δίκτυα μέσα από τις αντίστοιχες σελίδες μας.

Δημιουργία ηλεκτρονικού ολοσέλιδου μέσα στο IoanninaVoice

δημιουργούμε ένα ολοσέλιδο αφιέρωμα στην επιχείρησή σας με πλούσιο υλικό (βίντεο, εικόνες, κείμενα κλπ)

+Προβολή στην αρχική σελίδα του IoanninaVoice

IoanninaVoice Pro 350

Κόστος 350€ + ΦΠΑ/έτος

Προβολή  Ίντερνετ  |  σελίδες του IoanninaVoice |  Facebook,

Προβολή της επαγγελματικής σας κάρτας στο Ίντερνετ σε άριστη ποιότητα η εταιρεία σας αποκτά ιντερνετική παρουσία και γίνεται ορατή σε ολόκληρο τον κόσμο.Προβολή της κάρτας σας στις σελίδες του IoanninaVoice η επαγγελματική σας κάρτα προβάλλεται στις σχετικές με την επιχείρησή σας κατηγορίες.Προβολή της επιχείρησής σας στην πρώτη σελίδα του Google σε κάθε αναζήτηση στην επαγγελματική σας κατηγορία βρίσκεστε στις πρώτες θέσεις και μπροστά από τους ανταγωνιστές σας.Προβολή της εταιρείας σας στα κοινωνικά δίκτυα Facebook, Twitter και YouTube η επιχείρησή σας προβάλλεται μαζικά και στα πολυπληθή κοινωνικά δίκτυα μέσα από τις αντίστοιχες σελίδες μας.

Δημιουργία ηλεκτρονικού ολοσέλιδου μέσα στο IoanninaVoice δημιουργούμε ένα ολοσέλιδο αφιέρωμα στην επιχείρησή σας με πλούσιο υλικό (βίντεο, εικόνες, κείμενα κλπ)

Προβολή στην αρχική σελίδα του IoanninaVoice

+Προβολή στην αρχική σελίδα στο μεγάλο κεντρικό διαφημιστικό banner

Ακόμη μεγαλύτερη προβολή της επιχείρησής σας καθώς τοποθετείται στο κεντρικότερο σημείο της αρχικής σελίδας σε σημείο που… τραβάει τα βλέμματα

IoanninaVoice PREMIUM

Κόστος 350€ + ΦΠΑ/έτος

Προβολή  Ίντερνετ  |  σελίδες του IoanninaVoice |  Facebook

Με κόστος 180 € / έτος μπορείτε να διαφημιστείτε στις κύριες θέσεις του περιοδικού μας

Προβολή της επαγγελματικής σας κάρτας στο Ίντερνετ σε άριστη ποιότητα η εταιρεία σας αποκτά ιντερνετική παρουσία και γίνεται ορατή σε ολόκληρο τον κόσμο.Προβολή της κάρτας σας στις σελίδες του IoanninaVoice η επαγγελματική σας κάρτα προβάλλεται στις σχετικές με την επιχείρησή σας κατηγορίες.Προβολή της επιχείρησής σας στην πρώτη σελίδα του Google σε κάθε αναζήτηση στην επαγγελματική σας κατηγορία βρίσκεστε στις πρώτες θέσεις και μπροστά από τους ανταγωνιστές σας.Προβολή της εταιρείας σας στα κοινωνικά δίκτυα Facebook, Twitter και YouTube η επιχείρησή σας προβάλλεται μαζικά και στα πολυπληθή κοινωνικά δίκτυα μέσα από τις αντίστοιχες σελίδες μας.

Δημιουργία ηλεκτρονικού ολοσέλιδου μέσα στο IoanninaVoice δημιουργούμε ένα ολοσέλιδο αφιέρωμα στην επιχείρησή σας με πλούσιο υλικό (βίντεο, εικόνες, κείμενα κλπ)

Προβολή στην αρχική σελίδα του IoanninaVoice

Προβολή στην αρχική σελίδα στο μεγάλο κεντρικό διαφημιστικό banner

Ακόμη μεγαλύτερη προβολή της επιχείρησής σας καθώς τοποθετείται στο κεντρικότερο σημείο της αρχικής σελίδας σε σημείο που… τραβάει τα βλέμματα

+Διαφήμιση σε ΟΛΕΣ τις σελίδες του ηλεκτρονικού μας περιοδικού

Η διαφήμισή σας θα βρίσκεται σε κάθε σελίδα του IoanninaVoice παρέχοντάς σας τη μέγιστη δυνατή προβολή