Email Marketing

Η Future Voice μπορεί να σας βοηθήσει να συμπληρώσετε την καμπάνια σας με στοχευμένα emails που θα τηρούν τους κανόνες και θα αυξήσουν την πελατεία σας αλλά και την επικοινωνία της επιχείρησης σας με παλαιούς πελάτες αλλά και την επισκεψιμότητα . Οι αρνητικές προεκτάσεις θα μηδενιστούν και οι πελατεία σας θα αυξηθεί εγγυημένα

Αναλαμβάνουμε:

  • Την δημιουργία ελκυστικών και μικρού μεγέθους newsletter για την εξοικονόμηση πόρων
  • Την δημιουργία κατάλληλων εργαλείων συλλογής διευθύνσεων email μέσω της ιστοσελίδας σας. Την αποστολή των newsletter από την ιστοσελίδα σας.
  • Την αυτοματοποίηση των email σας ώστε να παραλαμβάνονται τη στιγμή που θέλετε.

Google Adwords

Το Adwords είναι μία υπηρεσία της εταιρείας Google και προσφέρει την καλύτερη διαφήμιση και προώθηση της ιστοσελίδας στο διαδίκτυο. Μπορεί οποιαδήποτε ιστοσελίδα να την χρησιμοποίησει για την προώθηση της και να εφαρμοστεί μέσα σε ένα λεπτό. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την δημιουργία και υλοποίηση της καμπάνιας για το site σας.

Μερικά σημαντικά πράγματα κάνουν το AdWords να ξεχωρίζει από τα άλλα είδη διαφήμισης. Με το AdWords μπορείτε:

Η διαφήμισή σας εμφανίζεται στα άτομα που ήδη αναζητούν τα είδη των προϊόντων και των υπηρεσιών που προσφέρετε. Έτσι, αυτά τα άτομα είναι πιο πιθανό να δράσουν.

Με την προσφορά κόστους ανά κλικ (CPC), χρεώνεστε μόνο όταν κάποιος χρήστης

Google Analytics

To Analytics είναι μία υπηρεσία της Google που προσφέρει στον χρήστη την δυνατότητα να έχει αξιόπιστα και πλήρη στατιστικά για την ιστοσελίδα του.Ο ρόλος της είναι να προβάλλει αξιόπιστα στατιστικά που αφορούν την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας σας.

H εταιρείας μας αναλάμβανει να εφοδιάσει το site σας από την αρχή της κατασκευή του με τον κατάλληλο κώδικα για να μπορείτε να χρησιμοποιείτε την υπήρεσία αυτή της Google. Προσφέρουμε ακόμη εκπαίδευση στο περιβάλλον παρακολούθησης του Google Analytics όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε:

  • Πηγές επισκεψιμότητας
  • Τάσεις επισκεπτών
  • Λέξεις κλειδιά
  • Προβολές σελίδων και πολλά άλλα...

IoanninaVoice.gr

Το IoanninaVoice, το μεγαλύτερο ηλεκτρονικό περιοδικό της πόλης αλλά και όλης της Ηπείρου, βρίσκεται κοντά στον Ηπειρώτη επιχειρηματία που ακολουθεί τις εξελίξεις και θέλει να μπει στην ιντερνετική διαφήμιση. Έχοντας απόλυτη συναίσθηση της σημερινής οικονομικής κατάστασης, του παρέχει μια σειρά από αποδοτικά πακέτα προβολής σε πραγματικά ασυναγώνιστες τιμές.

 

Τα μεγαλύτερα εμπορικά ονόματα της πόλης βρίσκονται εδώ! Εσείς?

 

Social Media Marketing

Το Social Media Marketing είναι η χρησιμοποίηση των κοινωνικών online κοινοτήτων, των Blogs για την ενίσχυση της παρουσίασης της επιχείρησής μας στο διαδίκτυο.

Εφαρμόζετε συνδυαστικά με το Search Engine Optimization και είναι ένας επιπρόσθετος, μπορεί και ανέξοδος τρόπος και ταυτόχρονα στοχευμένος τρόπος απόκτησης νέας πελατείας αλλά και ενημέρωση της υπάρχουσας για ένα νέο προϊόν.

Με μικρό επιπλέον κόστος μπορούμε να επιτύχουμε νέους πελάτες αλλά και να προωθήσουμε τη νέα μας ιστοσελίδα ώστε να γίνει γρήγορά γνωστή και να αυξήσουμε την επισκεψιμότητα της. Τέτοια δίκτυα είναι το Facebook, Twitter, Linked In κ.α.

Το social media optimization κινείται στα πλαίσια του search engine marketing και συνδυαζόμενο με το seo προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο διαδικτυακής προβολής διατηρώντας ταυτόχρονα το μικρότερο δυνατό κόστος.

Βελτιστοποίηση SEO

Κάνε τη σελίδα σου να είναι πρώτη στις αναζητήσεις google!

Ο κόσμος του διαδικτύου μεγαλώνει μέρα με την μέρα και οι ιστοσελίδες που παρέχουν τα ίδια προϊόντα και υπηρεσίες ανέρχονται σε χιλιάδες. Οι μηχανές αναζήτησης (π.χ. google, yahoo) φιλτράρουν και ταξινομούν όλες αύτες τις σελίδες για να τις εμφανίζουν στα αποτελέσματα τους. Κατα την προβολή των αποτελεσμάτων κάποιες σελίδες βρίσκονται πιο ψηλά στην ταξινόμηση από κάποιες άλλες.seo

Η βελτιστοποίηση της ιστοσελίδας (Seatch Engine Optimization-SEO) στοχεύει στην άνοδο της ιστοσελίδας στις πρώτες θέσεις των μηχανών αναζήτησης ώστε να αυξηθεί η επισκεψιμότητα και οι πωλήσεις.

Για να επιτευχθεί πρέπει στην ιστοσελίδα να γίνουν οι κατάλληλες διαδικασίες-επεμβάσεις στη δομή και το περιεχόμενο της (π.χ. λέξεις κλειδιά) ώστε να είναι όσο το δυνατό πιο φιλική στις μηχανές αναζήτησης. Η Google έχει αναπτύξει έναν αλγόριθμο όπου για να υπάρξουν σωστά και άμεσα αποτελέσματα πρέπει να ληφθούν πολλές παράμετροι και να εφαρμοστούν.

Πιστεύουμε πώς

To Διαδίκτυο και η Πληροφορική ανοίγουν νέους ορίζοντες! Είναι τα εργαλεία που θα μας βοηθήσουν να βγούμε από την κρίση...

help2

Newsletter

captcha

Call me back

Μην χρεώνεστε!Θα σας καλέσουμε εμείς!Επικοινωνία

  • Ν. Ζέρβα 42Β, Ιωάννινα, 45333
  • 2651020777