Προφιλ Εταιρείας

To προφίλ της εταιρείας μας.

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται σε τομείς της πληροφορικής από το 2005. Απαρτίζεται από καταρτισμένο προσωπικό όλοι απόφοιτοι Πανεπιστημιακής εκπαίδευσης τμημάτων πληροφορικής δίνοντας αυτό από μόνο του μία βάση στη ποιότητα εργασία μας.

Δραστηριοποιούμαστε στους εξής τομείς:

  1. Κατασκευή ιστοσελίδων. Πάντα κοντά στον επαγγελματία και όχι μόνο αναπτύσσουμε ιστοσελίδες με στόχο την ανάπτυξη και προβολή της επιχείρησης του. Για να δείτε έργα μας επιλέξτε Portfolio.
  2. Ανάπτυξη λογισμικού. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει έργα πληροφορικής από το 2005 με αποτέλεσμα σήμερα να έχει στη διάθεσή της εφαρμογές που καλύπτουν ένα μεγάλο μέρος επαγγελματιών και όχι μόνο. Για περισσότερες επιλέξτε Λογισμικό.
  3. Φιλοξενία Ιστοσελίδων – Hosting. Βασισμένοι σε ταχύτατους και ασφαλείς servers σας εξασφαλίζουμε γρήγορη και ασφαλή φιλοξενία του ιστότοπου σας. Για περισσότερες πληροφορίες επιλέξτε Hosting. Αναλαμβάνουμε την τεχνική υποστήριξη για την 24ωρη λειτουργία της σελίδας σας αλλά την μεταφορά της στους server μας.
  4. www.IoanninaVoice.Gr– Ηλεκτρονικό περιοδικό για την πόλη των Ιωαννίνων και όχι μόνο. Πλήθος εργαλείων, ενημέρωση, σημαντικά άρθρα, οδηγός πόλης και πολλά άλλα εξασφαλίζουν την καλύτερη προώθηση της κάθε επιχείρησης στο διαδίκτυο στις καλύτερες τιμές.
  5. Εκπαίδευση στο Future Voice “Εργαστήρι Ελευθέρων σπουδών”. Όλα τα αντικείμενα πληροφορικής και για όλες τις ηλικίες σε 5 υπερσύγχρονες αίθουσες διδασκαλίας που διαθέτει το εργαστήρι στα Ιωάννινα. Επίσης, από το 2011 μπορείτε να εκπαιδευτείτε στην Αγγλική – Ρωσική – Ισπανική – Ιταλική – Αλβανική γλώσσα αποκτώντας έγκυρα πιστοποιητικά από Διεθνώς αναγνωρισμένους φορείς πιστοποίησης. Περισσότερα για τα αντικείμενα εκπαίδευσης επιλέξτε FutureVoice.edu.gr

Στη Future Voice θα βρείτε έναν πραγματικό συνεργάτη που θα καλύψει κάθε ψηφιακή ανάγκη της επιχείρησης σας.

 Με εκτίμηση,

Αυγέρης Φίλιππος

General Manager

 

Πιστεύουμε πώς

To Διαδίκτυο και η Πληροφορική ανοίγουν νέους ορίζοντες! Είναι τα εργαλεία που θα μας βοηθήσουν να βγούμε από την κρίση...

help2

Newsletter

captcha

Call me back

Μην χρεώνεστε!Θα σας καλέσουμε εμείς!Επικοινωνία

  • Ν. Ζέρβα 42Β, Ιωάννινα, 45333
  • 2651020777